Banner 980x90

Sabilē durvis vērs jauna kafejnīca

Piektdien plkst.17.00, Rīgas ielā 11, pilsētas iedzīvotājiem un apmeklētājiem durvis vērs kafejnīca "Vīna kalns", pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Sabiles tūrisma un informācijas centra pārstāvis.

Šāda ideja kafejnīcas saimniecei Annai Jubelei radusies jau pirms kāda laika, tikai nav bijusi iespēja to realizēt. Tagad, nedaudz pirms Sabiles 15. Vīna svētkiem, šāda iespēja radusies, līdz ar to pilsētā būs vieta, kur iegriezties izslāpušiem un izsalkušiem ceļiniekiem, un vietējiem iedzīvotājiem.

Uz kafejnīcas atklāšanu aicināts ikviens, kurš vēlas baudīt mājas vīnu garšu, šeit būs iespējams iegādāties Sabiles mājas vīnus.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka Latvijas vīna darīšanas galvaspilsētā Sabilē, ir tapusi arī sidra darītava.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)