Banner 980x90

Sabiles veco ļaužu namam par teju 25 000 eiro uzlikts jauns jumts

Rīga, 3.janv., LETA. Aizvadītajā gadā Sabiles veco ļaužu nams, kas mājvietu radis simtgadīgā ēkā, ticis pie jauna jumta, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Aprūpes biedrība "Kalme" no Eiropas Savienības (ES) līdzekļiem projekta īstenošanai ieguva 18 000 eiro. Ēka, kurā atrodas veco ļaužu nams, ir Talsu novada pašvaldības īpašums, tādēļ novada dome projekta īstenošanai piešķīra līdzfinansējumu 6506 eiro apmērā, bet biedrība "Kalme" jumta nomaiņā 300 ieguldīja eiro.

Vairākus mēnešus aizņēma projekta īstenošanas organizatoriskie pasākumi, kas noteikti ES līdzekļu apguves noteikumos, un praktiskais jumta nomaiņas darbs tika sākts oktobrī.

Jumta nomaiņu veica SIA "Erteks" brigāde, netraucējot nama klienta ikdienas ritmu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)