Banner 980x90

Samoilovs un Šmēdiņš vasarā biežāk spēlēs Latvijā

Medijos jau vēstīts, ka pagājušās sezonas pasaules labākie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš aprīļa beigās aizvadījuši pasaules kausa sezonas pirmo posmu Fudžuo pilsētā Ķīnā. 

23. aprīļa spēlē pāris piekāpās kanādiešiem Džošam Vinstokam un Semam Šekteram, savukārt uzvarēja Šveices duetu Sebastianu Ševaljē un Alekseju Pravdiču. Vēlāk Latvijas duets uzvarēja spāņus Francisko Marko un Kristianu Garsiju, savukārt kā noslēdzošo aizvadīja apakšgrupas trešo spēli ar Nīderlandes volejbolistiem Jonasu Teikemu un Kristianu Varenhorstu.

 25. aprīlī abi sportisti jau bija iekļuvuši pusfinālā pēc tam, kad uzvarēja spāņus Pablo Erreru un Adrianu Gaviru. Spēļu rezultātā Samoilovs un Šmēdiņš pasaules kausa pirmajā posmā Fudžuo ieguva ceturto vietu, jo piekāpās Nīderlandiešiem Jonam Stikemā un Kristianam Vārenhorstam, kā arī 26. aprīļa naktī brazīliešiem Elisonam un Bruna volejbolistiem. Par ceturto vietu posmu kopvērtējumā Samoilovs un Šmēdiņš nopelnīja 350 reitinga punktu un 4500 ASV dolāru prēmiju. 

Zināms, ka paralēli dalībai pasaules kausā abi pludmales volejbolisti šogad būs vairāk redzami dažādos turnīros Latvijā. Viens no turnīriem, kur piedalīsies Samoilovs un Šmēdiņš, būs Latvijas čempionāta fināls. Tāpat abi volejbolisti piedalīsies tādos turnīros kā "Saulkrastu kokteilis" un "King of the beach", kā arī Jūrmalā notiekošajā Starptautiskajā pludmales volejbola turnīrā. Visi sporta mīļotāji ir laipni aicināti sekot pludmales volejbolistu gaitām!

Vai zināji?
- Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības "4finance" pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, šķēpmetējs Ainārs Kovals, vieglatlēte Laura Ikauniece, basketbola komanda "VEF Rīga" un futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte".
- Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažādu veidu turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons, Latvijas čempionāts  BMX  riteņbraukšanā  un  SMScredit.lv Futbola Virslīga.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)