Banner 980x90

Sēņu izstāde Talsu novada muzejā būs tikai trīs dienas

Sadarbībā ar Latvijas Dabas muzeju no piektdienas, 13.septembra Talsu novada muzeja apmeklētājiem tiks piedāvāta "Sēņu izstāde". Izstāde būs skatāma tikai trīs dienas - līdz 15.septembrim, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Piektdien, 13.septembrī, plkst.11.00 gaidāma tikšanās ar Latvijas Dabas muzeja Botānikas nodaļas vadītāju, mikoloģi Initu Dānieli. Tikšanās laikā ikviens varēs parādīt sēņu speciālistei savus atradumus un saņemt konsultācijas. Laipni aicināti skolotāji ar saviem skolēniem, kam mācību programmā ir tēma par sēnēm. Izstādes atklāšanas laikā ieeja būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)