Banner 980x90

SIA LGV – vizītkartes

Mūsdienu biznesa pasaule nav iedomājama bez tāda elementa kā vizītkartes. Tieši vizītkartes ir ātrākais, ērtākais un ekonomiskākais veids, kā uzņēmumi var eleganti pasniegt svarīgāko informāciju par sevi – saziņas tālruni, e-pastu, adresi, pakalpojumu vai produktu aprakstu. Svarīgu lomu spēlē arī logotips, jo tā tomēr ir firmas atpazīstamības zīme.

Vizītkartes

Mūsdienu biznesa pasaule nav iedomājama bez tāda elementa kā vizītkartes. Tieši vizītkartes ir ātrākais, ērtākais un ekonomiskākais veids, kā uzņēmumi var eleganti pasniegt svarīgāko informāciju par sevi – saziņas tālruni, e-pastu, adresi, pakalpojumu vai produktu aprakstu. Svarīgu lomu spēlē arī logotips, jo tā tomēr ir firmas atpazīstamības zīme. Savukārt pārdomāts vizītkartes dizains un pašas vizītkartes kvalitāte atstās uz potenciālajiem un esošajiem klientiem, sadarbības partneriem labāku iespaidu.

Ar vizītkartes palīdzību pie minimāliem tēriņiem iespējams sasniegt lielisku efektu. Vizītkarte, var teikt, ir tiešs trāpījums mērķī, jo nonāk tieši to cilvēku rokās, kas ir maksimāli ieinteresēti uzņēmuma produktos vai pakalpojumos. Un to ne vienmēr var panākt ar citiem reklāmas risinājumiem.

Tiecoties atstāt labāko iespaidu uz saviem klientiem, vizītkartes izgatavošanu var droši uzticēt uzņēmumam LGV – tipogrāfijai, kas piedāvā daudzveidīgus augstas kvalitātes drukas pakalpojumus. LGV ir jau vairāk nekā 25 gadu pieredze poligrāfijas nozarē, un šo gadu laikā tas ir iekarojis daudzu valstī vadošo uzņēmumu lojalitāti.

Lasiet vairāk: www.lgv.lv

Vizītkartes paraugi, izmēri un izgatavošana

Lai pārliecinātos par LGV darbu augsto kvalitāti, tipogrāfijā apskatei plašā klāstā pieejami vizītkartes paraugi. Tādējādi klients varēs novērtēt ne tikai to kvalitatīvo izpildījumu, bet arī gadījumā, ja nav konkrēta redzējuma, kādu vizītkarti veidot savam uzņēmumam, apskatītie vizītkartes paraugi noteikti raisīs kādu ideju.

Vizītkartes iespējams izgatavot divos izmēros – 90 x 50 vai 85 x 55 milimetrus lielas, kas ir optimālākais vizītkartes izmērs. To izgatavošana iespējama gan digitālā, gan ofseta, gan sietspiedes drukā, ar apdruku kā no vienas, tā abām pusēm, uz glancēta vai matēta krītpapīra, ofseta papīra vai pasūtītāja izvēlēta papīra. Lai klientiem būtu vienkāršāk izlemt, LGV speciālisti skaidri un saprotami pastāstīs par katras drukas tehnoloģijas specifiku.

Lasiet vairāk: www.lgv.lv

Vizītkartes dizains

Vizītkartes dizains jāizstrādā īpaši rūpīgi. Tam ir jāsaskan ar uzņēmuma korporatīvo stilu un jārada prestižs iespaids. Vizītkartes dizains var tikt veidots jebkurā formātā un krāsās, izmantojot dažādus materiālus un tehnoloģijas. Klienti var iesniegt tipogrāfijai jau gatavu vizītkartes maketu vai uzticēt dizaina izstrādi tipogrāfijas radošajiem māksliniekiem un maketētājiem. SIA LGV zina, cik svarīgi ir atšķirties un tapt pamanītam, tāpēc savu darbu padarīs tā, lai radītu labāko iespaidu par klienta uzņēmumu.

Lasiet vairāk: www.lgv.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)