Banner 980x90

Slīteres "Ceļotāju dienās" varēs doties 12 pārgājienos

Rīga, 21.maijs, LETA. Slīteres "Ceļotāju dienās" 1.jūnijā un 2.jūnijā varēs doties 12 pārgājienos, lai iepazītu Slīteres Nacionālā parka dabu, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Organizatori norādīja, ka pārgājieni būs gan ar dažādu grūtības pakāpi, gan arī dažādos laikos - pašā rīta agrumā, dienvidū un arī naktī. Pārgājienus vadīs pieredzējuši dabas eksperti - biologs Ritvars Rekmanis, paleontologs Ivars Zupiņš, meža ekoloģe Sandra Ikauniece un citi.

"Jūnija sākums ir pats skaistākais un laiks, lai pārgājienos pieredzējušu dabas ekspertu vadībā atklātu Slīteres Nacionālā parka unikālo un daudziem vēl svešo dabu - elpu aizraujošo teritoriju no Šlīteres Zilajiem kalniem līdz Kolkasragam," uzskata dabas izglītības centra "Slītere" speciāliste Andra Ratkeviča.

Pēc organizatoru sniegtās informācijas, vienlaikus ar Slīteres "Ceļotāju dienām" šogad notiks arī Latvijā pirmās "Mājas kafejnīcu dienas". Šī pasākuma laikā varēs baudīt Lībiešu un Dundagas novada ēdienus un dzērienus, dzirdēt stāstus, kā arī redzēt amata prasmju demonstrējumus.

"Ceļotāju dienas" Dundagas novadā notiek desmito gadu un to laikā šogad norisināsies vairāk nekā 40 dažādas aktivitātes - pārgājieni, laivu un velo braucieni, meistarklases, kā arī mājas kafejnīcas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)