Banner 980x90

Sporta deju sacensības "Deviņu pakalnu ritmos" 2013 jau šonedēļ

Svētdien, 10. februārī, no plkst.10.00, Talsu sporta hallē, Talsos jau astoto gadu pēc kārtas savu meistarību sporta dejās rādīs neskaitāmi sporta deju dejotāji, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada Bērnu un jauniešu centra sporta deju klubā "Sara".

Starptautiskajās sporta deju sacensībās, kas vienlaicīgi ir arī Latvijas kausa izcīņas posms, piedalīsies dejotāji no dažādām Latvijas pilsētām. Uz sacensībām ieradīsies arī dalībnieki no Igaunijas un Somijas.
Sacensībās piedalīsies arī Talsu novada Bērnu un jauniešu centra, Aleksandra Aļošina vadītā deju kluba "Sara" dejotāji, kas gadu iesākuši ar teicamiem panākumiem dažādās sporta deju sacensībās. Ieeja pasākumā par maksu.

Visas dienas biļete tribīnēs maksās trīs latus, pensionāriem, uzrādot apliecību - viens lats, savukārt bērniem līdz sešu gadu vecumam - ieeja brīva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)