Banner 980x90

Suminās labākos talseniekus sporta nozarē

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Līdz 30.novembrim jau sesto reizi Talsu novada sporta nodaļa aicina iedzīvotājus izvirzīt šajā gadā ievērojamākos sportistus un trenerus. Tādā veidā paredzēts atzīmēt 2015.gadā gūtos Talsu novada sportistu sasniegumus un novērtēt treneru, sporta skolotāju un sporta atbalstītāju darbu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, kandidātus iespējams izvirzīt vairākās nominācijās – "Labākais sportists", "Labākā sportiste", "Labākais treneris", "Labākā komanda", "Labākais tehniskajos sporta veidos", "Cerība sportā", "Paraugs sportā", "Entuziasts sportā", "Mūža ieguldījums sportā", "Labākais sporta skolotājs" un "Sporta atbalstītājs".

Kandidātus Talsu novada apbalvojumiem sportā var ieteikt jebkurš Talsu novada iedzīvotājs, aizpildot pieteikuma anketu Talsu sporta hallē, Talsu sporta namā, un ievietojot speciāli tiem paredzētā kastītē vai sūtot pieteikumu uz e-pastu aivars.pekmans@talsi.lv.          
Pieteikumos jānorāda pieteicējs un pamatojums par izvirzītā kandidāta panākumiem atbilstoši nolikuma sadaļai "Apbalvojumu piešķiršanas kritēriji un kārtība" Talsu novada pašvaldības apbalvojumi sportā nolikums , Pieteikuma anketa .

Apbalvojumus sportā pasniedz ikgadējā Talsu novada pašvaldības Sporta nodaļas rīkotajā pasākumā "Sporta laureāts", kas šogad notiks 12.decembrī plkst.19.00 Talsu sporta hallē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)