Banner 980x90

Talsiniekus aicina pieteikties 1991.gada barikāžu pasākumam Rīgā

Talsi24.lv
Talsi24.lv
 
Atzīmējot 1991.gada barikāžu 25.gadadienu, Kultūras ministrija un Latvijas Kultūras akadēmija 16.janvārī no plkst.15.00 līdz 19.30 rīkos atceres pasākumu Rīgā. Uz to aicināti barikāžu dalībnieki un viņu tuvinieki, lai pieminētu unikālos notikumus atmiņās un mūzikā.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, pasākumā tiek gaidīti 1991.gada barikāžu dalībnieki no visiem Latvijas reģioniem, tādēļ ikviens interesents aicināts līdz 11.janvārim pieteikties, rakstot uz e – pastu barikades@lka.edu.lv vai zvanot pa tālruni 67213525.

Iespējamā pasākuma norises vieta ir Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā. Tajā piedalīsies sabiedrībā zināmas personas, arī Latvijas Valsts prezidents. Paredzēti barikāžu piemiņai veltīti video stāsti, uzrunas, dzejas lasījumi un muzikāli priekšnesumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)