Banner 980x90

"Talsi/Triobet" gatava cīņai starptautiskajā florbola turnīrā "Unihoc Riga cup"

No 14. līdz 16. augustam Rīgā notiekošajā otrajā starptautiskajā florbola turnīrā "Unihoc Riga cup" pirmo reizi vīriešu Elites divīzijā Latvijas vadošajām komandām pretī stāsies arī "Talsi/Triobet" komanda, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo komandas pārstāvji. Pavisam piedalīsies 30 komandas, bet par spīti vecuma ziņā jaunāko spēlētāju statusam "Talsi/Triobet" ir nopietni sagatavojušies un gatavi cīņai par iespējami augstāku vietu.

"Talsi/Triobet" komandai konkurenti būs Latvijas daudzkārtējie čempioni "Cēsu Alus/Lekrings", Zviedrijas 1.līgas komanda "Akersberg IBK", Latvijas vadošās komandas - "RTU/Inspecta" un "Bauska".

"Lai gan šajā apakšgrupā "Talsi/Triobet" florbola komanda spēlētāju vecuma ziņā būs pastarītes statusā, esam par par savu gaidāmo sniegumu pārliecināti. Nopietni trenējāmies šim turnīram, vēl jūlijā 10 dienas aizvadījām fiziskās sagatavotības nometnētrenera Jāņa Volaja vadībā," stāsta komandas pārstāvis Mārtiņš Maķevics.

"Talsi/Triobet" komandas sastāvā šajā sezonā būs gados jauni spēlētāji."Pamatā sastāvu veidos Talsu novada sporta skolas audzēkņi. Liels prieks, ka vienību izdevies papildināt ar Aivi Hammeru un Andris Blumbahu, kā arī komandā atgriezies Jānis Klestrovs un Madars Plepis. Tāpat vienību plānots papildināt ar dažiem pirmās līgas komandas "Apelsīns/Talsi" spēlētājiem, kas pērn izcīnīja Latvijas čempionāta zelta medaļas," stāsta Mārtiņš Maķevics.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)