Banner 980x90

Talsos aicina uz "Pēdējā brīža dāvanu" kinoteātrī "Auseklis"

Talsi24.lv
Talsi24.lv

21. un 22.decembrī Talsos kinoteātrī ''Auseklis'' no plkst.12.00 līdz 20.00 notiks Kurzemes NVO atbalsta centra rīkots pasākums ''Pēdējā brīža dāvana''.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, pasākuma laikā būs iespējams iegādāties vietējo amatnieku un mājražotāju izstrādājumus gan dāvanām, gan svētku galdam.

Darbosies radošās darbnīcas dāvanu iesaiņošanai un apsveikumu izgatavošanai. No plkst.14.00 ikvienu apmeklētāju priecēs teātris un animācijas filmas, tā nodrošinot iespēju jauki pavadīt laiku Talsos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)