Banner 980x90

Talsos notiks Dižmāras gadatirgus

Ilustratīvs foto/ Foto: Talsi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Talsi24.lv
Sestdien, 13.augustā Talsos atgriežas ikgadējais Dižmāras gadatirgus. Šogad ar devīzi - "Uzziedi Talsos!" gadatirgus talsiniekiem un pilsētas viesiem sola lustīgu un pozitīvisma piepildītu svētku programmu.

Kā pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā, Pplsētas laukumā jau no plkst.9.00 līdz pat plkst.15.00 darbosies Dižmāras gadatirgus, kurā būs iespēja iepriecināt savas sirdis ar visdažādākajiem pirkumiem, savukārt Talsu tautas nama radošajā sētā no plkst.10.30 līdz plkst.12.30 notiks ideju darbnīca "Mans tautas tērps".

Pilsētas laukumā no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 skanēs svētkiem veltītais koncerts, kurā savus talantus rādīs un ar pozitīvām emocijām skatītājus iepriecinās Talsu tautas nama vidējās paaudzes deju kolektīvs "Talsu Kurši", folkloras kopa "Talsi" un tautas muzikantu ansamblis "Tals’ Trimiš", Talsu tautas nama K.Valdemāra Talsu teātris, folktronikas grupa "Zari" no Liepājas, Dailes teātra dziedošo aktieru ansamblis "Ilga" un Talsu sadraudzības pilsētas Prieņu rajona pašdarbības kolektīvi: vidējās paaudzes deju kolektīvs "Ringis" un ģimnāzijas vokālais ansamblis "Žiburio".

Dižmāras gadatirgus 2016 "Uzziedi Talsos" noslēgsies Sauleskalna estrādē plkst.22.00 ar pasaules populārāko kinofilmu un mūziklu brīvdabas koncertšovu "Tā nav dzīve, tas ir kino", savukārt plkst.24.00 visi talsenieki un pilsētas apmeklētāji varēs lustīgi izdejoties ballē ar Daini Skuteli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)