Banner 980x90

Talsos notiks novada domes pirmā deputātu sasaukuma pēdējā sēde

Uz pēdējo domes sēdi ceturtdien, 13.jūnijā, plkst.13.00 sanāks Talsu novada domes pirmā sasaukuma deputāti, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Astoņi no viņiem - Aivars Lācarus, Juzefa Kļava, Miervaldis Krotovs, Māris Grīnvalds, Daiga Feldmane, Andris Dzenis, Vilnis Pūcītis un Gundars Sebris turpinās darboties arī nākamajā sasaukumā.

Savukārt deviņi deputāti - Andis Astrātovs, Oļegs Solovjovs, Normunds Krūze, Olga Blumbaha, Zintis Vicinskis, Dainis Karols, Normunds Tropiņš, Ilze Indriksone un Sandra Pētersone deputāta pienākumus Talsu novada domē pildīs pirmo reizi.

Plānots, ka jaunā sasaukuma pirmā domes sēde notiks pirmdien, 17.jūnijā, plkst.13.00.

Talsi24.lv jau vēstīja, ka pašvaldības vēlēšanās Talsu novadā par uzvarētāju ir kļuvusi "Talsu novada attīstībai".

Tāpat Talsi24.lv jau vēstīja, ka Talsu novadā kopumā nobalsojuši 8683 vēlētāji, kas ir 32,6% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)