Banner 980x90

Talsos notiks riteņbraukšanas sacensības "Talsu velokross 2014"

Svētdien, 25. maijā visi riteņbraucēji aicināti piedalīties aizraujošās velo sacensībās "Talsu Velokross 2014. Sacensībās dalībnieki varēs izvēlēties savām spējām un vecumam atbilstoša garuma distanci, būs arī Tautas klases un bērnu distances, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja sacensību rīkotāji.

Trase tiks izveidota pilsētā sākot no Talsu sporta nama Kareivju ielā, gar skeitparku un apkārt Vilkmuižas ezeram, līdz ar to būs interesanta ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem.

Tā kā balvu fondā Elites klasē sievietēm un vīriešiem atbalstītāji Dr. Astrātova ķirurga privātprakse un velo veikals "Grandios", sarūpējuši pieklājīgas naudas balvas, cīņa trasē solās būt spraiga. Citās grupās atbalstītāji būs parūpējušies par balvām ātrākajiem. Jau iepriekš Paldies atbalstītājiem Talsu novada pašvaldībai, EpicPrint, Sia Klints Būve, Rrrooomm un IceBerry, Sia Grandios un Dr. Astrātova ķirurga praksei.

Pieteikšanās - iepriekš sūtot pieteikuma veidlapu uz sportaskola@talsi.lv vai uz vietas sacensību dienā. Pieteikuma veidlapa pieejama šeit.

Detalizēts sacensību nolikums pieejams šeit.

 src=
 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)