Banner 980x90

Talsu apkārtnē demonstrēs grupas "Prāta Vētra" koncertfilmu

Piektdien, 19.aprīlī grupa "Prāta Vētra" kopā ar AS "Laima" realizēs unikālu projektu – vienlaikus 100 Latvijas pilsētās un novados tiks demonstrēta koncertfilma "Vēl viena klusā daba", kas ir grupas "Prāta Vētra" pagājušās vasaras koncerttūres noslēguma koncerta Rīgā, Skonto stadionā video ieraksts, to būs iespēja noskatīties arī Talsu apkārtnē, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja grupas pārstāvis.

Talsos grupas "Prāta Vērta" koncertfilmas "Vēl viena klusā daba" bezmaksas seanss notiks Kino "Auseklis" telpās. Sākums plkst.20.00. Rojas kultūras centrā arī seans sāksies plkst.20.00.

Kopumā Latvijas koncerttūri "Vēl viena klusā daba" septiņos koncertos apmeklēja 89 500 skatītāju. Koncertfilmas režisors un "Prāta Vētras" bundzinieks Kaspars Roga atzīst, ka, tā kā šis būs jau ceturtais grupas koncertieraksts, kurš iznāk DVD formātā, principā sanāk konkurēt pašam ar sevi, tāpēc jāizdomā arvien kaut kas jauns: "Šis būs mūsu un koncerta skatītāju vasaras kopīgais piedzīvojums, iemūžināts jaunā kvalitātē".

Koncertfilma "Vēl viena klusā daba" DVD un Blu-Ray formātos tirdzniecībā no 15.aprīļa. Vairāk informācijas www.pratavetra.lv un seansu norises vietās un pa tālr. 67334495.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)