Banner 980x90

Talsu Galvenajā bibliotēkā viesosies rakstniece Dace Priede

Ceturtdien, 21.februārī Talsu Galvenajā bibliotēkā plkst.18:00 risināsies pasākums "Rakstniece Dace Priede iestrēgusi starp debesīm un zemi", kura ietvaros bibliotēkā viesosies rakstniece, mamma, vecmāmiņa, evaņģēliste, piedzīvojumu meklētāja Dace Priede, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja bibliotēkā.

Viņa ir deviņu grāmatu autore - "Snieg purpura sniegs", "Mana dienas grāmata", "Taurenis vientuļās debesīs" u.c.. Sulīgie romāni tapuši ar "sirds asinīm", tas ir - iedvesmojoties no personīgās pieredzes un sajūtām.

Bibliotēkā atzīmēja, ka Priede ir smēlusies idejas triloģijas otrajai daļai "Mēnesstars pār ezeru" (pirmā daļa ir "Mēnesstars pār jūru") no ceļojuma piedzīvojumiem Amerikā Ziemeļdakotas indiāņu rezervātā.

Viņa ir ne tikai rakstniece, bet arī čakla rokdarbniece, prasmīga māksliniece un amatniece.

Talsu Galvenā bibliotēka laipni aicina visus interesentus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)