Banner 980x90

Talsu Komersantu kluba rindas papildinās

Marta beigās Talsu komersantu kluba (TKK) biedri pulcējās uz kārtējo pilnsapulci, lai izskatītu dažādus jautājumus, tostarp uzņemtu jaunus biedrus, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pavēstīja TKK izpilddirektore Sandra Peimane.

Balsošanas rezultātā TKK rindās tika uzņemta SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca", kas nodrošina stacionāros un ambulatoros veselības aprūpes pakalpojumus Ventspils, Talsu, Dundagas, Mērsraga un Rojas pilsētu un novadu iedzīvotājiem, un zemnieku saimniecība "Beltes", kas izgatavo augstvērtīga sporta inventāru un tā detaļas (sporta laivas, bobsleju kamanu aptecētājus, sporta kamanas, tūrisma un atpūtas laivas, sporta motociklu korpusa detaļas utt.) no polimēru kompozīta materiāliem. Tādējādi TKK pašlaik pārstāv jau 44 biedri.

Dienas kārtībā bija iekļauti vairāki jautājumi, tostarp informācija par TKK gada pārskata apstiprināšanu un divu uzņēmumu vēlmi iestāties TKK.

Peimane informē, ka līdz ar pavasara iestāšanos, aizsākās jauna sadarbība starp TKK un jauniešiem, kas apgūst dažādas mūzikas programmas. Savukārt TKK biedri bija iecerējuši sagādāt pārsteigumu dažiem labākajiem Talsu novada mūzikas skolu audzēkņiem, kuri piedalīsies Jāzepa Vītola mūzikas koncertā "Gaismu sauca, gaisma ausa". Svētku koncerts piektdien, 12.aprīlī, Talsu Mūzikas skolas zālē ieskandinās K.F. Amendas IX Mūzikas svētkus. Par to kāds pārsteigums audzēkņus sagaidīs ikviens varēs uzzināt, apmeklējot koncertu. Tā ir tikai viena neliela daļiņa TKK kopdarbam ar Talsu novada pašvaldības Kultūras nodaļu K.F.Amendas Mūzikas svētku pilnveidošanā un attīstībā, kur par pamatu tiks likti jauni un talantīgi audzēkņi.

TKK biedrs Ritvars Volfs biedrus informēja par Talsu Moto Kluba izveidi. Klubs izveidots ar mērķi apvienot Talsu novada motosportistus, pārstāvēt novadu republikas un starptautiskajās sacensībās. Nākotnes plānos ir izveidot standartiem atbilstošu moto trasi, ar dažādu līmeņu sacensību organizēšanas iespējām. Šogad jau tiek rīkots viens Latvijas čempionāta posms "Cross country" sacensības, kas notiks Mundigciemā. Protams, vēl jāattīsta kluba materiāli tehniskā bāze. Volfs izteica lūgumu TKK biedriem finansiāli atbalstīt kluba darbību. Visu atbalstītāju logo tiks izvietoti uz sportistu formas krekliem un mototehnikas, tādejādi nodrošinot to publicitāti un atpazīstamību. Ir sakārtots jautājums par sabiedriskā labuma statusu un attiecīgajiem nodokļu atvieglojumiem ziedojumiem. Ir izveidota speciāla programma jauniešiem. Plānots piedāvāt sportot gribošiem jauniešiem iesākumā izmantot kluba mototehniku, jo ne visi vecāki ir spējīgi iegādāties dārgo tehniku un nodrošināt jaunos sportistus. Protams, visi interesenti tiek aicināti stāties klubā.

Kopsapulces noslēgumā tika uzklausīts elektroenerģijas tirgotāja SIA "Enefit" pārstāvis Intars Palameiks, kurš klātesošos informēja par uzņēmuma darbību, elektroenerģijas tirgus vēsturi Latvijā un nākotnes vīzijām, pastāstīja par elektroenerģijas cenas veidošanos un pastāstīja, kas ir Nordpool SPOT birža un tās iespējām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)