Banner 980x90

Talsu "Martinelli" apvienojis ap 300 vīna mīļotājiem

Iesākumā bija izsmalcināts vīna veikals ar vīnziņa konsultācijām un vīna draugu klubiņš, pēc tam iekārtoja restorānu, kur ieturēt gardas pusdienas vai vakariņas, bet pirms četriem gadiem atklāts mini viesu nams, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv stāsta "Martinelli" saimniece Inguna Dombrovica.

Izlūkot šo uzņēmumu Talsi24.lv ieteica Talsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Roze.
Pagaidām puse no Dombrovicu ģimenei piederošā nekustamā īpašuma Talsos, Lielā ielā 7 ir neizbūvēta un tam nepieciešama kompleksā rekonstrukcija.

"Martinelli" esot ar mīlestību radīts un lolots ģimenes uzņēmums, kura saimnieki Inguna un Agnis Dombrovici ēdināšanas jomā darbojas jau gandrīz 20 gadus un joprojām uzskata - katrs klients ir īpašs. Kā novērojusi uzņēmuma saimniece, arī Talsu novada dome savus svarīgos ārzemju viesus ved tieši uz "Martinelli" - pārliecināties par Talsu ēdienkartes smeķi.

"Talsos mēs nevaram runāt par biznesu klasiskā izpratnē, jo no uzņēmuma vadīšanas vien nevarētu nopelnīt. Taču tas ir mūsu ģimenes hobijs - apmeklēt restorānus, salīdzināt ēdienkartes, ceļot, uzņemt un apkalpot mīļus viesus," vaļsirdīgi apgalvoja Inguna, uzzinājusi, ka esmu žurnālists, nevis reklāmas aģents.

Katru mēnesi 200 līdz 300 "Vīna un gardēžu kluba" biedri no visas Kurzemes, pat no Rīgas, braucot ciemos un degustējot vīnus ar uzkodām, kas ir viens no lielākajiem ienākumu balstiem. "Kaut kā jau mums te laukos ar Talsu pilsētciematu centrā ir jāizklaidējas," intervijā Talsi24.lv nosmēja saimniece.

Restorāna darba laiks gan ir samērā īss - sāk plkst.12.00, bet beidz plkst.21.00, piektdienās un sestdienās pagarinās līdz plkst.22.00. Tajā divus vai trīs ēdienus ar glāzi vīna un/vai kafiju viens klients var paēst par 10 latiem, kas esot vidējais cenu līmenis Talsu restorānu starpā.

Tā kā Talsu pilsētas Tūrisma informācijas centrs atrodas pretējā ielas pusē, nereti vasarās tūristi saņēmuši kompetentas norādes pa taisno nāk un rezervē sev numuriņus.

"Martinelli" lepojas ar latviski siltu interjeru, retro mēbelēm, jaukām klientu atsauksmēm, kas ļauj apzināties, ka tiek novērtēti. Tāpat tur notiek "Rotary International" sanāksmes un ir izcīnīta Latvijas labākā tirgotāja balva, kas pirmoreiz uz Talsiem atceļoja tieši pie "Martinelli".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)