Banner 980x90

Talsu novada pašvaldība apturējusi sadarbības līgumu ar Ščolkovu Krievijā

Rīga, 4.marts, LETA. Talsu novada domes deputāti, ņemot vērā Krievijas īstenoto politiku, nolēmuši līdz 2021.gada decembrim apturēt, ar iespēju to atjaunot, sadarbības līgumu ar Ščolkovu, liecina pašvaldības informācija.

Talsu novada pašvaldībai ir noslēgti oficiāli sadarbības līgumi ar astoņiem ārvalstu partneriem. Viens no senākajiem sadarbības partneriem ir bijis Ščolkovas rajons Krievijā.

Pirmais sadarbības līgums ar Ščolkovas rajonu noslēgts jau 1967.gadā, vēlāk tas pārjaunots uz nenoteiktu laiku.

Ar Ščolkovu parakstītais sadarbības līgums paredz sadarbību kultūrā, izglītībā, sportā un ekonomisko attiecību veicināšanā, nodrošinot oficiālo delegāciju apmaiņu, kopīgu sporta un mākslas pasākumu organizēšanu, amatierkolektīvu braucienu un informācijas apmaiņu.

Talsu novadam ir astoņi ārvalstu sadarbības partneri - Ščolkova (Krievija), Prieņi (Lietuva), Sārema (Lietuva), Sēderčepinga (Zviedrija), Lejre (Dānija), Alānija (Turcija), Telavi (Gruzija) un Orheja (Moldova).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)