Banner 980x90

Talsu novads būs pārstāvēts "Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lai iepazīstinātu interesentus ar Kurzemes reģiona uzņēmējiem un klātienē novērtētu vietējos ražojumus, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) no 27. līdz 28.maijam Liepājā rīko "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016". Izstādē būs pārstāvēts arī Talsu novads.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības komunikāciju speciāliste Ivonna Vicinska, pasākumā būs iespēja vairāk nekā 15 tūkstošiem apmeklētāju atrādīt savus ražojumus, iepazīstināt ar sniegtajiem pakalpojumiem, piedalīties biznesa forumā un baudīt plašu kultūras programmu, informē LTRK pārstāvji.

Sadarbībā ar laikrakstu "Dienas Bizness" pasākuma ietvaros 27.maijā notiks Biznesa iespēju forums, kura laikā uzņēmēji varēs saņemt noderīgu informāciju par aktualitātēm būvniecības jomā, uzzināt, kā veicināt eksportu un iepazīties ar plašajām iespējām ārpus Latvijas robežām.

Talsu novada pašvaldība nodrošinājusi iespēju izstādē piedalīties pieciem Talsu novada uzņēmējiem, kuri ir ieinteresēti jaunu eksporta tirgu apgūšanā – SIA "Ice Berry", AS "Talsu piensaimnieks", IK "Caprine", SIA "Ingrid D" un SIA " EG Wood".

Talsu novada stendā varēs iepazīties ar šo uzņēmumu piedāvājumu, kā arī uzzināt par uzņēmējdarbības vidi un iespējām mūsu novadā. Informācija par Talsu novada lielākajiem uzņēmumiem būs atrodama arī uzņēmēju dienām veltītā bukletā, kas būs pieejams izstādes apmeklētājiem. Savukārt vispārēju informāciju par Talsu novadu sniegs Talsu novada tūrisma un informācijas centra pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)