Banner 980x90

Talsu pašvaldība piešķir 6000 eiro dzīvnieku patversmei "Ausma"

Rīga, 14.dec., LETA. Talsu novada pašvaldības dzīvnieku patversmes "Ausma" vajadzībām tiks piešķirti 5830 eiro, lēmuši Talsu novada domes deputāti.

Talsu novada pašvaldības Komunālās nodaļas Komunālo pakalpojumu daļas vides pārvaldības speciāliste Madara Vanaga skaidroja, ka pašvaldības piešķirtie līdzekļi tiks izmantoti kaķu laabākas dzīves nodrošināšanai.

Dzīvnieku patversmē plānots veikt kaķu mājas jumta remontu un siltināšanu, kā arī iecerēts izveidot kaķu pastaigu laukumu.

Kā liecina patversmes informācija, Talsu dzīvnieku patversme darbojas no 1998.gada. Dzīvnieku patversmi "Ausma" dibināja Agrīta Ausma Dreimane. Kopš 2017.gada septembra patversme pieder Talsu novada pašvaldībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)