Banner 980x90

Talsu pašvaldības delegācija dodas vizītē uz Orhei pilsētu Moldovā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vizītē uz Talsu novada pašvaldības sadarbības partneru pašvaldību Moldovas Orhei pilsētu un Latvijas vēstniecību Kišiņevā Moldovā no 14. līdz 17.maijam, dosies Talsu novada pārstāvji.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības pārstāvji, vizītē dosies Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus, izpilddirektors Aldis Vilsons, kopā ar uzņēmējiem - AS "Talsu piensaimnieks" pārstāvi Ilgvaru Tīsenkopfu un Rojas novada SIA "Zvejnieku saimniecība IRBE" pārdošanas menedžeri Ēriku Aizpurvi.

Sarunu laikā mēģinās vienoties par piena pārstrādes produktu un zivju produkcijas realizēšanu Moldovā, un citām eksporta iespējām, kā arī pārrunās abu valstu attīstības un turpmākās sadarbības iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)