Banner 980x90

Talsu pilsētas svētku "Talsiem 100" programma

Pixabay
Pixabay
Šogad Talsi, iegūstot pilsētas tiesības, svin savu simto jubileju. Par godu šim skaistajam notikumam svinības norisināsies trīs dienas – no 30.jūnija līdz 2.jūlijam. Talsiniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvāta plaša svētku programma, kurā sev interesējošus pasākumus un norises varēs atrast ikviens.

Piektdien, 30.jūnijā, Sauleskalna estrādē viesosies Intars Busulis un Abonementa orķestris – Īpaši Talsiem. Pēc koncerta visi tiek aicināti uz Nakts pastaigu un vakara noslēgumu Radošajā sētā kopā ar Talsu un Šveices pūtēju orķestriem. Jau no piektdienas vakara līdz svētdienai Talsu tirgus iekšpagalmā un pašā ēkā norisināsies nebijis pasākums – "Tusiņš iekš’ Tals’ tirg’ " ar chill ballītes formātu, restorāna seansiem un branču.

Sestdien, 1.jūlijā, Pilsētas laukumā pie Talsu tautas nama notiks tradicionālais amatnieku tirgus un darbosies Talsu uzņēmēju placis, uz lielās skatuves un Radošajā sētā visas dienas garumā būs iespējams baudīt dziesmu un deju lustes. Savukārt pie Talsu novada pašvaldības administratīvā centra būs laipni gaidīti gan lieli, gan mazi sporta un atrakciju cienītāji, kurus priecēs talantīgas deju un mūzikas grupas. Vakarā, visi aicināti apmeklēt Svētku gājienu un vakara kulmināciju ar strūklaku un lāzeru uzvedumu Talsu ezerā. Pilsētas laukumā būsim kopā koncertā ar Valteru Frīdenbergu un grupu "Tumsa", noslēgumā tautas balle ar grupām "Stradivari", "Mākoņstūmēji" un DJ Robertu Lejasmeijeru.

Svētdien, 2.jūlijā, Vilkmuižas ezerā norisināsies airēšanas sacensības un ikviens varēs piedalīties orientēšanās piedzīvojumā "Vai pazīsti Talsus?".

Plašāk ar svētku programmu iepazīsties klikšķinot uz zemāk redzamās saites!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)