Banner 980x90

Talsu tautas nams meklē mākslinieciskās daļas vadītāju

Talsu tautas nams rīko atklātu konkursu uz Mākslinieciskās daļas vadītāja vakanto amatu, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Konkursā var piedalīties un par tā uzvarētāju kļūt jebkurš pilngadīgs Latvijas Republikas pilsonis, kurš iesniedzis pieteikumu kopā ar visiem nepieciešamajiem pretendentu atlases dokumentiem.

Amata pienākumu izpilde paredzēta uz noteiktu laiku.

Pretendentiem jāiesniedz:
* iesniegums;
* izglītības dokumentu kopijas, papildus apmācību un svešvalodu apguves apliecinošu dokumentu kopijas;
* motivācijas vēstule;
* Talsu tautas nama amatiermākslas kolektīvu darbības redzējumu (līdz divām A4 lapām datorrakstā).

Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties un pretendenta iesniegumu/aptaujas lapu iespējams atrast novada pašvaldības mājas lapā.

Pieteikumu var iesūtīt pa pastu - Talsu tautas nams, Lielā iela 19/21, Talsi, LV-3201, pa e-pastu dace.erkena@talsi.lv, vai iesniegt personīgi slēgtā aploksnē, darba laikā Talsu tautas namā ar norādi "Konkursam uz Talsu tautas nama Mākslinieciskās daļas vadītāja amatu".

Pieteikums jāiesniedz vai jānodrošina tā iesūtīšana līdz pirmdienai, 19.augustam plkst.18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)