Banner 980x90

Talsu ūdenssaimniecības projekta darbi notiks arī sestdienās

Lai izmantotu šī brīža labvēlīgos laika apstākļus un paspētu projektu "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Talsos, II kārta" pabeigt noteiktajā termiņā – 30.jūnijā – būvdarbi reizēm notiks arī sestdienās, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo uzņēmums "Talsu ūdens".

Šajā sestdienā, 24.janvārī, darbus paredzēts veikt Linduļa ielā. SIA "Talsu ūdens" un pilnsabiedrība "Talsu partneri" atvainojas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām, taču tas ļaus darbus ātrāk pabeigt un ļaut iedzīvotājiem atgriezties ierastajā ikdienas ritmā.

Sarmas ielā šobrīd nedēļas laikā izbūvēti 66 metri ūdens vadu un kanalizācijas vadu, 2 kanalizācijas un 4 ūdens atzari. Linduļu ielā izbūvēti 56 metri ūdens vadu un kanalizācijas vadu, bet Pļavu un Smilgu ielā, kur darbi sākās tikai šīs nedēļas vidū, izbūvēti 6 metri. Darbus šobrīd veic pilsabiedrības "Talsu partneri" četras brigādes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)