Banner 980x90

Tapis Sidrs ar Sabiles garšu

Pavisam nesen, senajā Latvijas vīna darīšanas galvaspilsētā Sabilē, ir tapusi sidra darītava, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Sabiles tūrisma informācijas centra pārstāvis.

Pateicoties tās saimniekiem ir iespēja baudīt gardu ābolu sidru, kas darināts Abavas senlejas sirdī, ievērojot klasiskās sidra gatavošanas tradīcijas. Rūpīgas un pārdomātas vietējo ābolu šķirņu atlases rezultātā ir iegūts izcils sidrs, kura īpašības raksturo dzidrums, svaigu augļu garša un ziedu aromāts.

Sabiles sidru iespējams iegādāties veikalā "I.R.", Rīgas ielā 13 un nesteidzīgi baudīt vērojot Sabiles un Abavas senlejas burvīgos skatus, vai vienkārši kādam pasniegt kā suvenīru.

Katrs var atrast savai gaumei piemērotāko, jo pavisam pieejami trīs veidu sidri ar trīs dažādām garšām: ābolu pussausais, ābolu pussaldais un ābolu upeņu pussaldais. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)