Banner 980x90

Tirgotājus aicina pieteikties dalībai Sabiles Vīna svētkos

Šogad no 25. līdz 28. jūlijam Sabilē jau piecpadsmito reizi norisināsies tradicionālie Sabiles Vīna svētki, kuru ietvaros 27. jūnijā notiks ielu tirdzniecība un tirgotāji no malu malām ir aicināti pieteikties tirdzniecībai šajos svētkos, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Tirgotāju pieteikumi ielu tirdzniecībai Sabiles Vīna svētku laikā tiek pieņemti vēl līdz 22.jūlijam.

Pieteikšanās notiek elektroniski, sūtot pieteikumus uz e-pasta adresi tic_sabile@inbox.lv vai zvanot pa tālr. 27841827; 63252344 (Sabiles TIC), darba dienās no plkst.09.00 līdz plkst.18.00

Sabiles Vīna svētki ir viens no populārākajiem pasākumiem ne tikai Talsu novadā, bet tie kļuvuši par nozīmīgu un pamanītu notikumu visā Kurzemē, kurus ik gadu apmeklē interesenti no visas Latvijas. Šogad ir Sabiles Vīna svētku jubilejas - piecpadsmitais gads, tāpēc tieši šogad svētki solās būt īpaši interesanti, dažādiem pasākumiem un notikumiem bagāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)