Banner 980x90

Uz tikšanos aicina Talsu 2.vidusskola

26.septembrī plkst.17.00 Talsu 2.vidusskola aicina uz 40 gadu jubilejas salidojumu ikvienu bijušo un esošo skolas darbinieku un absolventus.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, Talsu 2.vidusskolas 40 gadu jubilejas pasākums "Man apkārt piepildījies viss" iesāksies plkst.15.00 ar reģistrēšanos, bet turpināsies ar svētku koncertu. Ieejas maksa jubilejas koncertā – 7 eiro. Uz pasākuma saviesīgo daļu līdzi jāņem groziņš un labs garastāvoklis.

Pieteikšanās un detalizētāka informācija pa tālruni 63232161.

Savukārt jau 24.septembrī Talsu 2.vidusskolas kolektīvs ir aicināts uz pieņemšanu pie Talsu novada domes priekšsēdētāja Aivara Lācarus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)