Banner 980x90

Vērtēs Talsu novada sakoptāko pilsētu vai pagastu

Turpinās pašvaldības rīkotā konkursa "Talsu novada sakoptākā pilsēta vai pagasts 2015" vērtēšana.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inga Priede, vērtēšanas komisija sešu cilvēku sastāvā, no 15.maija līdz 26.jūnijam apmeklēs 18 Talsu novada pagastus un pilsētas, lai iepazītos ar skaistākajām novada vietām un čaklākajiem novada ļaudīm.

Šonedēļ vērtēšanas komisija ciemosies piecās vietās. Proti, otrdien, 2.jūnijā komisija dosies uz Ķūļciemu un Lubes pagastu, bet piektdien, 5.jūnijā apmeklēs Laidzes pagastu, Valdemārpils pilsētu un Ārlavas pagastu.

Komisija jau apskatījusi divus – Vandzeni un Īvi novada pagastus, kā arī Talsu pilsētu, katrā izvērtējot septiņas nominācijas, un ir patīkami pārsteigta par jaunatklātām vietām, sirsnīgo uzņemšanu un darbīgajiem cilvēkiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)