Banner 980x90

Visa veida būvlaukuma tehnika profesionāļiem un entuziastiem no Wacker Neuson

Industriālā tehnika no Wacker Neuson radīta dažādu apjomu darbiem un visu izmēru būvlaukumiem. Ražotāja produkcija pieejama plašā klāstā, tajā iekļauti frontālie iekrāvēji, ekskavatori un traktortehnika, kā arī apgaismojuma un apsildes tehnika. 

Frontālie iekrāvēji no Wacker Neuson īpaši izceļas ar to plašo lietojumu. Iegādājoties produktu, tas kalpos ne tikai kā rakšanas rīks, bet arī, piemēram, kā palešu dakša. Frontālais iekrāvējs noderēs būvlaukumā, dārza darbos un ainavu dizainā visos gadalaikos. 

• Ekskavatori ir neatņemama būvlaukuma sastāvdaļa. Kompaktie Wacker Neuson kāpurķēžu ekskavatori ir viegli manevrējami un ērti pārvietojami ar celtni, tādēļ īpaši iederēsies arī šaurākās teritorijās. Pieejami arī riteņu ekskavatori, tie aprīkoti ar LUDV (no slodzes neatkarīga plūsmas sadale), tādēļ to vadību neietekmē svars. 

• Teleskopiskie iekrāvēji ir lieliski palīgi dažādās vietās – būvlaukumā, noliktavā un transportēšanā. Wacker Neuson piedāvājumā ir teleskopiskie iekrāvēji, kuri aprīkoti ar vertikālo celšanas sistēmu, un tā rūpējas par īpaši augstu drošības līmeni, jo pārslodzes gadījumā slodzi novietos vertikāli uz leju. Arī iekrāvēji pieejami ar dažādiem piederumiem.

• Wacker Neuson damperi ir aprīkoti ar jaudīgu hidrostatisko piedziņas sistēmu, un tos ir vienkārši vadīt. Damperi lieliski tiek galā ar braukšanu pa nelīdzenām virsmām, tādēļ tiem nebūs grūti nogādāt kravu tieši tur, kur tai jānonāk. Damperi pieejami ar individuālām īpašībām, piemēram, gaisa kondicionieri. 

• Sablīvēšanas tehnika no Wacker Neuson darbojas pēc principa – ekonomiska efektivitāte. Tehnika patērē maz resursu, bet nodrošina izcilu rezultātu. Vibroblietes tiek ražotas ar Compatec tehnoloģiju, kura norādīs, kad attiecīgā vienība vairs nav jāblīvē.

• Wacker Neuson nojaukšanas tehnikas klāstā ir atskaldāmie āmuri, rokas zāģi un grīdas zāģi. Rīki darbināmi ar benzīna dzinēju, tie ir ātrāki par citiem šāda veida palīgrīkiem, tie ir viegli un klusi.

• Betona apstrādes tehnikā ietilpst iekšējie un ārējie betona vibratori, frekvenču pārveidotāji, betona slīpmašīnas, armatūras sējēji un betona grīdu izlīdzinātāji. Wacker Neuson piedāvā arī noderīgas konsultācijas par to, kuru betona apstrādes rīku izvēlēties.

Šī ir tikai daļa no plašā Wacker Neuson produktu piedāvājuma, ar kuru iespējams iepazīties arī uzņēmuma mājaslapā. Izvēloties Wacker Neuson, klients izvēlas augstu kvalitāti un gadiem pierādītu uzticību starptautiskā tirgū!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)