Banner 980x90

Ziemassvētku brīnums uzplaukst gan Pingvīna, gan bērnu sirdīs

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sniegs ir viens no Ziemassvētku brīnumiem, ko šobrīd gaida arī daudzi pieaugušie. Iespējams tāpēc, ka bērnu sirdis brīnumiem tic visvairāk, mazajiem svētdien, 20.decembrī, labdarības akcijā "Brīnumam tici" bija ne tikai iespēja noskaidrot Ledus valstības noslēpumu, bet arī ieraudzīt īstu sniegu.

"Ko jūs vēlaties vairāk – dāvanas vai brīnumus?" tā mazajiem pasākuma apmeklētājiem jautāja Talsu novada galvenais rūķis Aivars Lācarus. Bērni atbildēja, ka viņi labprāt redzētu abus. Un tā kā ir svētku un pārsteigumu laiks, tad galvenais rūķis kopā ar ziedotājiem un Talsu novada fondu īstenoja abas bērnu vēlmes.

Svētdien, 20.decembrī, vairāk nekā 300 bērni ne tikai saņēma saldumu paciņas, bet arī baudīja muzikālo rotaļu izrādi "Ledus valstības noslēpums". Viņi sastapa divas māsas – Elzu un Annu – kurām piemīt burvju spējas uzburt sniegu, taču šogad tās nozaga Pingvīns, kuram Ziemassvētki nebūt nav mīļākie svētki. Kopā ar sniegavīra Olafa un bērnu, kuri kļuva par mazajiem trollīšiem, palīdzību māsām gan izdevās atgūt savas spējas, gan parādīt Pingvīnam svētku burvību.

Par to, cik radoši un talantīgi ir Talsu novada bērni, pārliecinājās arī Ziemassvētku vecītis, kuram pārsteigumu sagādāja Ričards no Ģibuļu pagasta, kurš līdzi bija paņēmis flautu, lai paldies par svētku paciņu Ziemassvētku vecītim pateiktu ar brīnišķīgiem paša izpildītiem skaņdarbiem.

Paldies visiem, kuri palīdzēja uzburt brīnumu bērnu acīs un sagādāt siltus svētkus – SIA "Rika I&K", SIA "Elma IN", SIA "Apsīte", SIA "Arhitektu birojs Krasts", SIA "O.Bāres būvmateriāli", SIA "Autoseniors", SIA "San B", SIA "Janvāri", SIA "Pindstrup Latvia", z/s "Līvas", SIA "Kurzemes sēklas", z/s "Paegļi", SIA "CVS", Mārim Grīnvaldam, Normundam Tropiņam, Dzintrai Skudiņai, Miervaldim Krotovam, Kristīnei Balodei, Ivetai Brožai, Juzefai Kļavai, Sanitai Liepiņai, Aivaram Lācarum, Lienei Gricmanei. Pavisam labdarības akcijai "Brīnumam tici" šogad tika saziedoti 3240 eiro.

Labdarības akcija "Brīnumam tici" Talsu novadā notiek jau vairāk nekā 15 gadus, bet jau sesto gadu Talsu novada pašvaldība to organizē kopā ar Talsu novada fondu. Labdarības akcija ir atbalsts bērniem no trūcīgām ģimenēm, daudzbērnu ģimenēm, bērniem ar īpašām vajadzībām, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)