Banner 980x90

Zvejniecības uzņēmumam "Irbe" apgrozījums pērn samazinājās par 11,1%

Rīga, 18.okt., LETA. Zivju pārstrādes uzņēmums SIA "Zvejnieku saimniecība Irbe" pagājušajā gadā strādāja ar 3,449 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,1% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 56 783 eiro, pretēji 51 426 eiro zaudējumiem gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija nodarbojās ar zvejniecību noteikto zvejas limitu ietvaros un sasniedza atzīstamus rezultātus. Kompānija zivis realizēja Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Vācijā, Bulgārijā un Ukrainā. Rezultāti kompānijas vadību pilnībā apmierina.

Kompānijas vadība arī norāda, ka pērn uzņēmums pēc rekonstrukcijas nodeva ekspluatācijā zivju apstrādes ražotni un notekūdeņu ietaises. Jaunajā zivju apstrādes ražotnē kompānija ražo dažādu zivju kulināriju, kā arī kūpinājumus no savām iepirktajām izejvielām.

Uzņēmuma vadība arī atzīmējusi, ka uzņēmuma īstermiņa mērķos ietilpst zivju zvejošana Rīgas jūras līcī zvejas limitu noteiktajā robežās, kā arī iepirkt zivis no Baltijas jūrā zvejojošajiem kuģiem. Svaigas un saldētas zivis kompānija plāno realizēt klientiem Latvijā un ārvalstīs. Savukārt "Irbe" ilgtermiņa mērķi ir paplašināt ražošanu ar jauniem produkcijas veidiem no zivju liemeņiem un filejām.

Uzņēmuma vadība arī atzīmējusi, ka kompānijas plānots ietilpst arī iegādāties ātro individuālo iekārtu un šogad rudenī sākt jaunas ražošanas ēkas būvniecību.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2016.gadā kompānija strādāja ar 3,879 miljonu eiro apgrozījumu un 51 426 eiro zaudējumiem.

Kompānija ir reģistrēta 1996.gadā un tās pamatkapitāls ir 5680 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Lauris Jirgens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)