Banner 980x90

Vējonis piektdien reģionālajā vizītē apmeklēs Talsu novadu

Rīga, 20.marts, LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni piektdien, 22.martā, reģionālajā vizītē apmeklēs Talsu novadu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Valsts prezidents plkst.9 Talsu tautas namā tiksies ar Talsu novada domes priekšsēdētāju Daini Karolu (LZS) un novada domes deputātiem. Tikšanās laikā plānots pārrunāt aktuālos jautājumus pašvaldībā.

Savukārt plkst.10 sarunas laikā ar Talsu novada uzņēmējiem paredzēts pārrunāt svarīgāko reģiona uzņēmējdarbībā.

Plkst.11 plānota Talsu tautas nama Radošās sētas apskate, bet plkst.11.50 Vējonis apmeklēs Talsu Valsts ģimnāziju, kur tiksies ar ģimnāzijas skolēniem un pedagogiem.

Plkst.14.45 Valsts prezidents apmeklēs SIA "Brabantia Latvia", bet plkst.16 - SIA "Green Hive". Plkst.16.25 Vējonis tiksies ar mājražotājiem, kooperatīva "Talsu novada garša" biedriem.

Savukārt Iveta Vējone plkst.9 viesosies Talsu pirmsskolas izglītības iestādē "Sprīdītis", plkst.11.40 apmeklēs Ģimeņu un bērnu attīstības centru "Brīnumiņš", bet plkst.14.45 apmeklēs Talsu novada muzeju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)