Banner 980x90

Aicina piedalīties fotokonkursā "Talsu novads - Ziemassvētku noskaņās"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Aicina Talsu novada iedzīvotājus piedalīties fotokonkursā "Talsu novads - Ziemassvētku noskaņās". Konkursā var piedalīties ikviena bilde, kas uzņemta laikā no 24.novembra līdz 28.decembrim.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības pārstāvji, tematika fotogrāfijām var būt dažāda: Ziemassvētku rotājumi, dažādi pasākumi, kas notiek konkursa norises laikā, ziemas ainavas, makro uzņēmumi, dzīvnieki ziemā utt.

Konkursam bildes jāiesūta līdz 28.decembra plkst.12.00. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 29.decembrī plkst.14.00.
 
Fotogrāfijas jāiesūta uz e-pastu: rihards.berzins@talsi.lv

Fotogrāfiju iesūtīšanas noteikumi:

- nav svarīgs aparāts no kāda bilde iesūtīta, svarīga ir pati bilde un tas, ko tajā redzēsim;

- fotogrāfijas minimālais izmērs 1600x1200 pikseļi;

- fotogrāfijā jābūt redzamam sniegam; kompozīcija, tehnika un izpildījums paliek fotogrāfu ziņā;

- viens cilvēks var iesūtīt ne vairāk kā 3 bildes.

Nosūtot fotogrāfiju, jānorāda sekojoša kontaktinformācija:

- apdzīvota vieta, kur fotogrāfija uzņemta;

- fotogrāfijas iesūtītāja vārds, uzvārds, e-pasts, kontakttālrunis (lai būtu iespējams sazināties ar Jums par balvas nodošanu).

Konkursā tiks apbalvota viena skaistākā bilde. Bildes izvērtēs Talsu novada Sabiedrisko attiecību nodaļas speciālisti. Konkursam iesūtītās bildes tiks publicētas mājas lapā www.talsi.lv, twitter: @Talsu_novads, draugiem.lv/talsunov, facebook.com/ieaudsavustastu.

Skaistākās bildes autoram pasniegs balvu.

Visas iesūtītās bildes tiks apkopotas un ievietotas www.talsi.lv mājas lapā galerijā, kā arī informatīvi par konkursu tiks ievietota relīze pašvaldības informatīvajā izdevumā "Talsu Novada Ziņas".

Par fotogrāfiju tālāko izmantošanu, ja būs tāda nepieciešamība, pēc konkursa sazināsies ar autoru personīgi.

Ja rodas jautājumi par šī konkursa norisi, lūdzu sazināties, sūtot epastu uz rihards.berzins@talsi.lv vai zvanot 26117812.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)