Banner 980x90

Aicina uz Lielās egles iedegšanas svētkiem Talsos

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Kad naktis visgarākās un zvaigznes visspožākās, kad egles mežā sāk izstarot brīnišķīgu gaismu, tieši tad tuvojas Ziemassvētki, un tālajā Rūķu zemē sākas varena rosība. Taču, kad darbi apdarīti, viņi dodas pie lieliem un maziem, lai iepriecinātu ar dziesmām, dejām, rotaļām un dāvanām.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu tautas nams, 28.novembrī no plkst.17.00 līdz 20.00 Radošajā sētā jebkura, pat visizvēlīgākā pircēja vēlmes apmierinās Ziemassvētku dāvanu tirdziņš.

Ziemassvētku laiks ir brīnumu gaidīšanas laiks, tāpēc ikviens bērns šajā dienā no plkst.17.00 līdz 19.00 ar Ziemassvētku pasta palīdzību varēs nosūtīt vēstuli Ziemassvētku vecītim, kurš palīdzēs piepildīt  viskvēlāko vēlēšanos.

Plkst.18.00 Rūķiem sāksies varena rosība! Viņi visi sanāks kopā, lai paveiktu vienu no galvenajiem šā gada darbiem - Talsu pilsētas laukumā iedegtu pilsētas lielo egli.

Ar skanīgām dziesmām un dejām svētkos priecēs Baibas Veismanes - Rezongas vokālā studija "Dziesmu skola", kā arī Evas Fricbergas modes deju studijas "Elfas" dejotāji.

Plkst.19.00 būs iespēja apmeklēt izstādi "Ziemassvētku dekori" "Baložu pastā" (Kalna ielā 4).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)