Banner 980x90

Biezpiena plācenīši ar ogām

Gardie biezpiena plācenīši garšos kā lieliem, tā maziem ēdājiem.

Sastāvdaļas:
300 g Kārums krēmveida biezpiena
2 olas
100 g miltu
40 g cukura
citrona miziņa, smalki sarīvēta
vaniļas cukurs
cepamais pulveris
eļļa cepšanai
pūdercukurs
100 g melleņu, zemeņu, aveņu vai citu ogu

Sajauc bļodā olas, miltus, cukuru un pusi Kārums krēmveida biezpiena, pievienojot šķipsniņu vaniļas cukura, miziņu no puscitrona un naža galu cepamā pulvera. Pannā uzkarsē eļļu un cep plācenīšus no abām pusēm. Pasniedzot pārkaisi ar pūdercukuru, pievieno atlikušo biezpienu un rotā ar ogām.

Raksts publicēts sadarbībā ar
 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)