Banner 980x90

Dalder.lv – jaunākās paaudzes sludinājumu portāls pieejams arī Talsu iedzīvotājiem!

Katru gadu pieaug Latvijas iedzīvotāju skaits, kas iepērkas internetā. Aizvien aktuālāks kļūst jautājums par to, cik ērti vai vienkārši ir iepirkties sludinājumu portālos, kas vienmēr gozējušies populārāko portālu augstākajās vietās. Latvijas specifika rāda, ka cilvēki uzticas vienam konkrētam portāla zīmolam, kas nav devis nekādu ieguldījumu savā attīstībā, ir nefunkcionāls un dārgs, kā arī nekomunicē ar lietotājiem. Īpaši sarežģīti ir atrast sludinājumu iespējas Latvijas pilsētās un mazpilsētās, jo līdz šim nav piedāvātas filtra iespējas. Kā Talsu iedzīvotājam atrast sev vajadzīgu preci pilsētas robežās? 

Dalder.lv ir sludinājumu portālu alternatīva
Sludinājumi Talsos beidzot ir ātri un ērti ievietojami, jo, reaģējot uz tirgus pieprasījumu, ir radīta inovatīva, unikāla, lietotājiem funkcionāli ērta un mūsdienīga e-komercijas platforma Dalder.lv. Tās piedāvātā funkcionalitāte iekļaujas ne tikai Latvijas, bet gan arī pasaules līmenī, ar mērķi sniegt augstāka un nebijuša līmeņa lietošanas pieredzi. Dalder.lv ir sludinājumu un reklāmas portāls, kas mainīs iepirkšanās pieredzi! 

Dalder.lv tiks uzsvērta arī reklāma Talsos, jo pieredzējušie un profesionālie lapas izstrādātāji pētījumos atklājuši, ka Latvijas patērētājam nepieciešams ne tikai vienkāršs sludinājumu portāls, bet vienlaikus arī mārketinga platforma, ar kuras palīdzību pārdevējiem iespējams gan ievietot informāciju, gan organizēt biznesa komunikāciju ar pircējiem. Dalder funkcionalitāte un uzbūve ir radīta, domājot tikai un vienīgi par tā lietotājiem jebkurā Latvijas novadā, pilsētā vai mazpilsētā, sniedzot izcilāko lokalizācijas iespēju. 

Augstākā līmeņa apkalpošana un kvalitāte 
Līdz šim portālos nebija iespējams reģistrēties ar sociālo tīklu profiliem. Nu tas būs iespējams, tāpat arī saņemt nemitīgu atbalstu, ko nodrošina moderatori gan telefoniski, gan e-pastā. Informācijas kvalitātes nodrošināšanas galvenie principi ir filtrēšanas iespējas, moderācija, kā arī lietotāju atbalsts dažādos kanālos. Tas nozīmē, ka būs iespējams atrast sev nepieciešamo lietu konkrētā reģionā, ekonomējot laiku, kas jāpatērē, pārskatot visu pieejamo informāciju. 

Dalder piedāvā līdzīgas pamatfunkcijas kā citi populārākie portāli, kā arī vairākas jaunas funkcijas: 
• sludinājumu bezmaksas publicēšana;
• labākā filtrēšanas sistēma pasaulē; 
• reģistrēta lietotāja profils, kas kalpo arī kā mājaslapa;
• unikāla un nebijusi kuponu un akciju sistēma;
• tiešā komunikācija ar pārdevēju;
• unikāls dizains – viegla informācijas pārskatāmība, analītiskie rīki un pamatoti dizaina elementi; 
• iespēja apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē lielāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas;
• iespēja lasīt un saņemt atsauksmes vai novērtējumu, kas var palīdzēt atpazīt godprātīgu pārdevēju. 

Dalder.lv kā mārketinga platforma 
Izvēloties inovatīvo un mūsdienīgo Dalder.lv, ieguvumi ir vairāki un acīmredzami. Dalder e-komercijas platforma ir solis no ikdienas, palīdzot iepirkties ērti un vienkārši. Portāls sniedz ne tikai klasiskās iespējas ievietot un aplūkot sludinājumus, bet tā attīstībā būtiska ir reklāma un mārketinga komunikācija. Komunikācija efektīvi skar un risina problēmas svarīgās interneta mārketinga kategorijās, piemēram, informācijas izvietošana, apstrāde, sasniedzamība, efektivitāte, lokalizācija, kā arī datu apstrāde. 

Dalder.lv ir jauna pieredze gan portāla lietotājiem, gan reklāmas devējiem un īpaši nozīmīga tā ir Talsu iedzīvotājiem, kas varēs ērti, ātri un efektīvi apskatīt un izvietot tikai savai pilsētai aktuālu informāciju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)