Banner 980x90

Kurzemē aizvadīta auksta nakts - mīnus seši grādi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijā visaukstākā svētdienas nakts aizvadīta Jelgavā, tur reģistrēts mīnus astoņu grādu sals, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas dienestā.

Salis arī citviet Latvijā - austrumu rajonos naktī gaisa temperatūra svārstījās no mīnus pieciem līdz mīnus septiņiem grādiem, Kurzemes centrālajā daļā reģistrēti mīnus seši grādi, bet Mērsragā - mīnus septiņi grādi.

Arī galvaspilsētā naktī sala, Rīgā naktī termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus diviem grādiem, Daugavgrīvā reģistrēts mīnus viens grāds.

Salīdzinoši siltāks bijis Ainažos, tur naktī gaisa temperatūra bija plus četri grādi.

Sinoptiķi lēš, ka nākamā nakts būs līdzīga aizvadītajai un, iespējams, būs pat vēl zemākas gaisa temperatūras.

Šodien dienā maksimālā gaisa temperatūra nepārsniegs nulles, plus piecu grādu robežas. Atsevišķos posmos ceļi būs apledojuši, brīdina sinoptiķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)