Banner 980x90

Notiks uzklausīšanas sanāksme par jauno siltuma tarifu plānu

8.oktobrī plkst.11.00 Talsu pašvaldības administrācijas centra Lielajā zālē, Kareivju ielā 7, Talsos, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija rīko uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Talsu namsaimnieks" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projektu Talsu novada teritorijā, pilsētas informācijas portāls Talsi24.lv uzzināja Talsu novada pašvaldībā.

Komisija uz uzklausīšanas sanāksmi ir aicinājusi SIA "Talsu namsaimnieks" pilnvaroto pārstāvi, kas varēs komentēt iesniegtā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. Uzklausīšanas sanāksmes dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus un izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par SIA "Talsu namsaimnieks" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projektu Talsu novada teritorijā.

Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa telefonu vai e-pastu līdz 2013. gada 7.oktobrim (kontaktpersona Agnese Alute, tel.67873195; agnese.alute@sprk.gov.lv).

Iepazīties ar SIA "Talsu namsaimnieks" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projektu Talsu novada teritorijā var Komisijas mājas lapā šeit.

Uzklausīšanas sanāksme tiek rīkota valsts valodā, un gadījumā, ja sanāksmes dalībniekam uzklausīšanas sanāksmes laikā ir nepieciešams lietot kādu svešvalodu, lūdzam nodrošināt tulkojumu valsts valodā.
Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiek fiksēta protokolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)