Banner 980x90

Pārdalīs ES finansējumu tūrisma informatīvās infrastruktūras izveidei

Valdība otrdien, 30.jūnijā, atbalstīja finansējuma pārdali starp Eiropas Savienības (ES) fondu programmām, kas paredz antropogēnās jeb cilvēka radītās slodzes samazināšanu uz dabu un informatīvās infrastruktūras izveidi aizsargājamās dabas teritorijās.

Finansējuma pārdale nepieciešama, lai līdz šā gada beigām maksimāli efektīvi apgūtu infrastruktūras izveidei "Natura 2000" teritorijās Latvijai pieejamo ES finansējumu, aģentūru LETA informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā. Ministrija rosināja novirzīt ES fondu ietaupījumu, kas radies kādā no 2007.-2013.gada plānošanas perioda aktivitātes "Infrastruktūras izveide "Natura 2000" teritorijās" projektiem.

Grozījumi ļaus sekmīgi pabeigt plānotos būvdarbus Gaujas nacionālajā parkā un dabas liegumā "Mežmuižas avoti", kur pēc iepriekšējā būvdarbu līguma laušanas un jauna iepirkuma veikšanas ir radies līdzekļu iztrūkums.

Ministrija secinājusi, ka ietaupījums ir 676 435 eiro apmērā, kas spētu nosegt trūkumus pirmās kārtas projektā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)