Banner 980x90

Rojā uzstāsies populārais dīdžejs [EX] DA BASS

14.augustā THE BEST TELTS Rojas pludmalē pie Z-mola sadarbībā ar Rojas Kultūras centru ielūdz uz skaļu brīvdabas pasākumu aktuālās un modernās deju mūzikas ritmos. Tā galvenais viesis būs pēdējo gadu zināmākais dīdžejs Latvijā – [EX] DA BASS, kurš savas vairāk kā 18 gadu ilgās karjeras laikā Rojā uzstāsies pirmo reizi.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Illegal DJ Team Riga / EHR Party Service pārstāvis Mareks Dainis, [EX] DA BASS vārds Latvijas / Baltijas kontekstā ir zināms jau ļoti ilgu laiku. Viņš ir ne tikai atzīts dīdžejs, bet arī populārā EHR raidījuma Party Service vadītājs, kurš dzirdams katru piektdien un sestdienu no plkst.20.00, šova TV Zvaigzne finālists, kā arī Latviju reprezentējošais dīdžejs Pērnavā notiekošajā Weekend Festival Baltic, kurš ir trakojis uz vienas skatuves kopā ar tādām zvaigznēm kā David Guetta, Westbam, Tomcraft, Dr.Motte, Dallas Superstars, Moguai un daudziem citiem.

Ballītes sākums plkst.22.00. To iesāks un arī noslēgs ilggadējs [EX] DA BASS kolēģis un draugs – dīdžejs MBERG, kurš pēdējā laikā visbiežāk ir sastopams uz Vecrīgas top kluba Kaļķu Vārti skatuves.

Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma.

Biļetes iepriekšpārdošanā par 3 eiro nopērkamas Rojas Kultūras centrā.

Pie THE BEST TELTS ieejas – biļete maksās 5 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)