Banner 980x90

Sāksies konkurss "Talsu novada sakoptākā pilsēta vai pagasts 2016"

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Jau 18.maijā Talsu novadā sāksies tradicionālais konkurss "Talsu novada sakoptākā pilsēta vai pagasts 2016". Pirmajā dienā vērtēšanas komisija dosies uz Strazdes pagastu, bet novada iepazīšanas maratonu noslēgs Talsu pilsēta 8.jūlijā.

Kā pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv pastāstīja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, 25.maijā komisijas pārstāvji – Normunds Tropiņš (Talsu novada domes priekšsēdētāja 1.vietnieks), Oskars Kļava (pašvaldības izpilddirektora vietnieks tehniskajos un nekustamā īpašuma jautājumos), Inga Priede (sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja), Inese Roze (Talsu novada kultūras, sporta un tūrisma centra "Talsu novada tūrisma informācijas centrs" vadītāja), Ildze Ose (Talsu novada kultūras, sporta un tūrisma centra māksliniece) un Jolanta Skujeniece (attīstības plānošanas nodaļas vadītāja) – apciemos Īves pagastu un Valdemārpils pilsētu un Ārlavas pagastu.

1.jūnijā komisija dosies uz Balgales un Ģibuļu pagastiem, bet 8.jūnijā – uz Laucienes un Virbu pagastu. 10.jūnijā vērtēšanai tiks nodota Sabiles pilsēta un Abavas pagasts un Lubes pagasts, bet 15. jūnijā –Vandzenes pagasts un Stendes pilsēta. 29.jūnijā tiks vērtēts Ķūļciems un Valdgale, 6. jūlijā – Lībagi un Laidze, bet noslēgums gaidāms 8.jūlijā Talsos.

Šogad no desmit piedāvātajām nominācijām pārvalžu vadītāji varēs izvēlēties piecas savai teritorijai visvairāk piemērotās: "Sakoptākā privātmāja", "Sakoptākā daudzdzīvokļu māja", "Pilsētas vai pagasta labvēlis", "Sakoptākā organizācija", "Sakoptākā zemnieku saimniecība, zivsaimniecība", "Iedzīvotājiem draudzīgākā tirgotava vai kafejnīca", "Veiksmīgākais tūrisma piedāvājums", "Zaļās domāšanas līderis", "Radošākais novadnieks" un "Vieta, kura jāredz".

Konkursa darbā piedalīsies arī Talsu Komersantu klubs ar savu vērtēšanas sistēmu.

Konkursa "Talsu novada sakoptākā pilsēta vai pagasts" uzvarētājus apbalvos 9.septembrī, Talsu tautas namā. Dalībnieki katrā nominācijā tiks apbalvoti ar Konkursa Cildinājuma rakstiem, bet laureāti varēs doties divu dienu ekskursijā pa Vidzemes skaistākajām vietām. Ar konkursa nolikumu, un vērtēšanas kritērijiem var iepazīties www.talsi.lv. Sīkāka informācija pa tālruni: 26350440; 63232125 (Inga Priede).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)