Banner 980x90

Skaisti auskari ar Swarovski kristāliem

Nela Gems ir pašmāju zīmols, kas rada skaistas rotaslietas. Sudraba auskari no Swarovski kristāliem un pērlēm ir īpaši populāri.

Sievietēm bieži vien patīk sapucēties ar auskaru palīdzību. Tas ir veids, kā pavisam vienkārši piešķirt savam ārējam tēlam odziņu. Ar apģērbu saskaņot savus auskarus un ļaut tiem izcelt savu dabīgo skaistumu.

Nela Gems ir latviešu uzņēmums, kas rada burvīgus sudraba auskarus ar Swarovski kristāliem. Auskaru piedāvājumā iespējams atrast gan vienkāršākus un minimālākus auskarus, gan arī greznus un košus auskarus svētkiem. 

Zīmola Nela Gems piedāvājums ir ļoti plašs un piemērots dažādiem notikumiem. Raksta turpinājumā iepazīsties ar pašmāju zīmola piedāvājumā esošajiem auskariem ikdienai, kā arī svētkiem. 

Nela Gems mirdzošie auskari ikdienai 
 


Reizēm arī ikdiena ir pietiekami labs iemesls mirdzēt koši un tā kārtīgi sapucēties. Nela Gems interneta veikalā pieejamas rotaslietas katras sievietes gaumei, saglabājot zīmola autentisko firmas zīmi – Swarovski kristālu žilbinājumu.   

Visvairāk ikdienas gaitām piemēroti ir nagliņauskari. Tie ir standarta izmērā ar apaļu 8mm Swarovski kristālu. Tie ir lieliski piemēroti, lai ikdienai piešķirtu maigu mirdzumu – krāsas izvēle ir katras sievietes pašas ziņā. 

Auskaru klāsts ir pietiekami plašs, lai spētu atrast arī piemērotu dāvanu sievietei dzimšanas dienā, Valentīna dienā vai kāzu gadadienā. Ja vēlies, lai sieviete izvēlas pati, viņa noteikti būtu priecīga par Nela Gems dāvanu karti. Tā ļaus izvēlēties sev tīkamāko auskaru pāri un arī kristāla krāsu, toni pēc izvēles.
 
Nela Gems mirdzošie auskari svētkiem
 


Īpašos notikumos un svētkos atļaujam sev sapucēties vēl iespaidīgāk – izvēlamies rotaslietas, kas ir greznākas, elegantākas un noteikti arī pamanāmākas. Svētki ir laiks, kad sievietēm sajusties īpaši skaistām un mirdzošām. Nela Gems auskari ar Swarovski kristāliem ir perfekti paredzēti svētkiem.

Starp Nela Gems auskaru piedāvājumu iespējams atrast dažādus variantus. Piemēram, ir grezni auskari ar 12mm lielu kristālu. Tā krāsu iespējams izvēlēties no 10 Swarovski piedāvātajiem toņiem. Papildus lielajam kristālam, auskaru kājiņu rotā vēl vairāki mazāki kristāliņi. Auskaru kopējais izskats ir visai iespaidīgs.

Vēl viens piemērs ir zīmola piedāvājumā esošie greznie auskari ar kristāliem. Tie jebkurai sievietei ļaus sajusties kā karalienei. Šo auskaru pamatā ir 8mm liels Swarovski kristāls pēc izvēlētās krāsas. Taču par īpaši grezniem šos auskarus padara 13 mazi kristāli, kas rotājas ap centrālo Swarovski kristālu. 

Šie ir vien divi piemēri, taču Nela Gems piedāvājumā ir vairāk kā 10 dažādi auskaru dizaini. Tos visus iespējams apskatīt mājaslapā NelaGems.com

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)