Banner 980x90

Spinātu pankūkas ar biezpiena pildījumu

Spinātu pankūkas ar spinātu - biezpiena pildījumu ir ne vien gards, bet arī uzturvielu ziņā vērtīgs ēdiens, kas garšos visai ģimenei! Lielisks brīvdienu ēdiens - noteikti izmēģini!

Pankūkām:
500 ml piena
3 olas
150 g spinātu
300 g kviešu miltu
šķipsna sāls
eļļa cepšanai

Pildījumam:
150 g spinātu
100 g biezpiena
2 ēdamkarotes krējuma
sāls

Spinātus sablenderē un sajauc ar pienu. Olas saputo sāli, pieber miltus. Tad visu sajauc kopā. Cep pankūkas. Gatavo pildījumu - spinātus pavisam nedaudz sablenderē, sajauc ar biezpienu, krējumu un sāli. Pildījumu liek gatavajās pankūkās, tās saloka trijstūrī vai satin rullīšis. Pārlej ar krējumu, dekorē ar kādu zaļumu, piemēram, bazilika lapiņu!

Raksts publicēts sadarbībā ar
 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)