Banner 980x90

Talsos gaidāmi satiksmes ierobežojumi

25.jūlijā Talsos un to apkārtnē notiks taku skriešanas sacensības "Talsu pauguraines Stirnu buks". Pasākuma dēļ pilsētā gaidāmi satiksmes ierobežojumi.'

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, no 24.jūlija plkst.18.00 līdz 25.jūlija plkst.23.00 satiksmei slēgts būs Talsu tautas nama laukums.

25.jūlijā no plkst.8.00 līdz 18.00 vispārējai satiksmei tiks slēgta Lielā iela, posmā no Zvaigžņu līdz Ezera ielai un no Lielās līdz Saules ielai.

25.jūlijā no plkst.10.00 līdz 17.00 satiksme daļēji ierobežota būs Saules ielā, posmā no Fabrikas līdz K.Mīlenbaha ielai, un K.Mīlenbaha iela, posmā no Saules līdz Daģu ielai.

Iedzīvotājiem un novada viesiem būs iespējams transporta līdzekļus novietot abos Talsu 2.vidusskolas sporta laukumos, kā arī citās automašīnu novietošanai atļautajās vietās.

Savukārt kāzu ceremoniju dalībniekiem Talsu novada Dzimtsarakstu nodaļā transporta līdzekļus būs iespējams novietot Ezera laukumā 2 – pie SIA "Talsu namsaimnieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)