Banner 980x90

Talsos Lāčplēša dienas atcerei tiek piedāvāts plašs pasākumu klāsts

Foto: Talsi24.lv
Foto: Talsi24.lv

11.novembrī Talsu novadā tiks atzīmēta Lāčplēša diena, kad visā Latvijā piemin Brīvības cīņās kritušos.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, jau tradicionāli Talsos ikvienam būs iespēja pievienoties Talsu novada Vakara un neklātienes vidusskolas un Talsu tautas nama organizētajā Lāčplēša dienas lāpu gājienā "Gaismas ceļš". Pulcēšanās notiks jau no plkst.16.45 pie Talsu sporta nama.

"Gaismas ceļš" noslēgsies pie pieminekļa "Koklētājs", kur notiks piemiņas brīdis. Ikviens ir aicināts, godinot visu latviešu karavīru piemiņu, 11.novembrī iedegt svecītes savu namu logos.

Lāčplēša dienu ar dažādām aktivitātēm, pat orientēšanās pasākumiem, atzīmēs visās novada pilsētās un pagastos, arī dažādās mācību iestādēs, ļaujot bērniem izprast Patriotisma nedēļas nozīmi savā ikdienā.

Detalizētāka informācija par pasākumiem Talsu novada mājaslapā www.talsi.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)