Banner 980x90

Talsu novada domē atgriežas pašvaldību vēlēšanās "aiz strīpas" palikusī Pētersone

Rīga, 29.nov., LETA. No šodienas Talsu novada domē darbu sāks pašvaldību vēlēšanās "aiz strīpas" palikusī kādreizējā deputāte Sandra Pētersone (VL-TB/LNNK), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pētersone ieņems deputātes Ilzes Indriksones (VL-TB/LNNK) vietu, kura no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK" Kurzemes apgabala ievēlēta 13.Saeimā.

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) publiskotā informācija liecina, ka 2017.gada pašvaldību vēlēšanās Pētersone kandidēja uz vietu Talsu novada domē no VL-TB/LNNK saraksta, tomēr netika ievēlēta, paliekot trešajā vietā savā sarakstā jeb pirmā "aiz strīpas".

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Pētersone 2001.gadā kandidēja un tika ievēlēta Talsu rajona Virbu pagasta padomē no saraksta "Virbi". Savukārt 2013.gadā viņa kandidēja un tika ievēlēta Talsu novada domē no "Reformu partijas" saraksta. Viņa bijusi arī Talsu novada domes priekšsēdētāja vietniece, bet 2016.gadā nolēma priekšsēdētāja vietnieces amatu atstāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)